Lidvald Stubhaug (1919–2012) var ein norsk lærar, skulesjef og forfattar. Han var oppvaksen i Naustdal kommune. Stubhaug tok artium ved Voss landsgymnas 1938, eksamen ved Levanger lærerskole 1940 og førebuande prøver i fiolsofi og hebraisk. Han var lærar i Vevring i Naustdal 1941-1949 og ved Rimbareid skule i Fitjar kommune frå 1949. Stubhaug tok vidareutdanning i pedagogikk og norsk og var frå 1953-1986 skulesjef i Fitjar.

Bibliografi

Bøker

  • 1993 – Kone og mann i same spann (Fitjar: Eige forlag) . ISBN 82-99293-00-6
  • 1994 – Dikt og prologar (Fitjar: Eige forlag) . ISBN 82-992-930-1-4
  • 2002 – Eg fann, eg fann (Fitjar: Lidvald Stubhaug) . ISBN 82-992930-3-0
  • 2004 – Den gylne stunda : dikt (Oslo: Lunde) . ISBN 82-520-4755-6
  • 2012 – Over stokk og stein : dikt og litt til (Fitjar: Fitjarposten) . ISBN 978-82-996809-4-3

I tidsskrift – eit utval

Kjelder

Bakgrunnsstoff

Teksten er henta frå Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA