Alf Haveland

Nasjonalitet: Norsk

Fødd: 23. februar 1940 (77 år) i Gulen

Yrke: Lærar, forfattar

Periode: 1978 –

Debut: Vridd kyst

Alf Kåre Haveland (fødd 23. februar 1940 i Gulen) er ein norsk lærar og forfattar.[1]

Haveland har undervist i grunnskulen og ved Folkeuniversitetet.[2] Han debuterte som forfattar med diktsamlinga Vridd kyst i 1978 og har sidan gjeve ut fleire diktsamlingar og ei barnebok.

Bibliografi

Bøker

  • 1978 – Vridd kyst : dikt (Oslo: Grøndahl) . ISBN 82-504-0294-4 Les boka her
  • 1983 – Visitt : dikt (Ålesund: Nordvest) . ISBN 82-90330-19-7 Les boka her
  • 1985 – Heksa (Oslo: Fonna) . ISBN 82-513-0124-6 Les boka her
  • 1987 – Burfugl : dikt (Ålesund: Nordvest) . ISBN 82-90330-39-1 Les boka her
  • 1990 – Vengsvidd : dikt (Ålesund: Nordvest) . ISBN 82-90330-48-0 Les boka her
  • 1994 – Postkort (Bergen: Eide) . ISBN 82-514-0459-2
  • 2011 – Holmar på havet (Bergen: Kolofon) . ISBN 978-82-300-0776-1

I tidsskrift – eit utval

Referansar

  1. Alf Haveland (1990) Vengsvidd, s. 60 – Nordvest, Ålesund.
  2. Holmar på havet. Nettstaden til Kolofon forlag. Vitja 28. februar 2013.

Bakgrunnsstoff

Teksten er henta frå Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA