Bodil Fjellestad Eikrem

Bodil Fjellestad Eikrem

Fødd: 1981

Yrke: skribent

Bodil Fjellestad Eikrem

Bodil Fjellestad Eikrem (fødd 1981) er ein norsk kokk. Ho er frå Gloppen. Eikrem har arbeidd på kjende restaurantar som Lofoten Fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen. Ho er kjøkkensjef på Gloppen hotell i Sandane, og er kåra til Årets Bondelagskokk 2013/2014.

Bibliografi

Bøker

  • 2013 – Mat til kvardag helg fest (Førde: Rått og godt UB) . ISBN 978-82-303-2253-6  [Av Silje Bjørge Rysjedal, Tomas Holme Smådal; mentorar Hege Skarvøy, Bodil Fjellestad Eikrem; fotografar Cecilie Karoline Jonassen, Lisbeth Vorren]
  • 2014 – Bodils spiskammers (Førde: Selja) . ISBN 978-82-8240-081-7  [Av Bodil Fjellestad Eikrem, Ove Eide og Ronny Solheim (foto)]

Kjelder


Denne sida brukar materiale frå Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA

Emneord